Дафне Каруан Галиција

И премиерот на Малта вмешан во убиството на новинарката Дафне Каруан Галиција?

Премиерот на Малта Јозеф Мускат, ги известил своите соработници дека ќе се повлече од функцијата како резултат на политичката и правна криза која била предизвикана …

И премиерот на Малта вмешан во убиството на новинарката Дафне Каруан Галиција? Прочитај повеќе »

(Заговор) Поранешен шеф на кабинет на премиерот вмешан во убиството на новинарката од Малта

Поранешниот шеф на кабинет на премиерот на Малта, Кит Шембри е уапсен од страна на полициските служби во земјата, поради сомнение дека е вмешан во …

(Заговор) Поранешен шеф на кабинет на премиерот вмешан во убиството на новинарката од Малта Прочитај повеќе »

Scroll to Top