Шекеринска е дамски облечена, но чантата ѝ е голема

Македонскиот дизајнер Златко Јовановски, чија колекција лани беше дел од Модниот викенд во Лондон, реши со своите модни совети да им помогне на познатите личности …

Шекеринска е дамски облечена, но чантата ѝ е голема Прочитај повеќе »