Македонецот Дан Лимај, програмира и снима фотосесии во Италија

Успешниот македонски програмер кој одлично се проби и во модниот свет, Дан Лимај веќе неколку месеци престојува во Италија. Луѓето кои професионално се занимаваат со …

Македонецот Дан Лимај, програмира и снима фотосесии во Италија Прочитај повеќе »