Убиството на Халина Хачинс не беше случајно, Алек Болдвин е жртвено јагне поради неговите политички ставови, тврди братот на глумецот

Глумецот Алек Болдвин бил наместен на сетот на снимањето на филмот „’Рѓа“ во Ново Мексико кога ја уби снимателката Халина Хачинс и го рани режисерот …

Убиството на Халина Хачинс не беше случајно, Алек Болдвин е жртвено јагне поради неговите политички ставови, тврди братот на глумецот Прочитај повеќе »