Научниците во стратосферата снимија мистериозни звуци и немаат објаснување кој е изворот

Балони кои работат на соларен погон кој лебдат 20 километри над земјата забележале невообичаено нискофреквентни сигнали кои засега не можат да се поврзат со ниту …

Научниците во стратосферата снимија мистериозни звуци и немаат објаснување кој е изворот Прочитај повеќе »