Австралијанка го сместила вереникот во затвор, лажејќи ја полицијата за семејно насилство

Сара Џејн Паркинсон од Австралија го испратила својот вереник Даниел Џонс во затвор поради злостор кој тој не го направил. Ова го открива детективката Лиса …

Австралијанка го сместила вереникот во затвор, лажејќи ја полицијата за семејно насилство Прочитај повеќе »