Човекот што ја запре војната во Виетнам и ја доживеа истата судбина како Асанж сега сведочеше во негова одбрана

Еден од најпознатите свиркачи во историјата, Даниел Елзберг, сведочеше во корист на Џулијан Асанж пред судот во Лондон, кој одлучува за барањето на САД за испорака …

Човекот што ја запре војната во Виетнам и ја доживеа истата судбина како Асанж сега сведочеше во негова одбрана Прочитај повеќе »