Нашминкајте се по советите на Даниел Николовски

Даниел Николовски повеќе од 10 години ги разубавува дамите од нашиот јавен живот. Кај него на шминкање доаѓаат пејачки, глумици, бизнисменки, политичарки. Вели дека не …

Нашминкајте се по советите на Даниел Николовски Прочитај повеќе »