Бранислав Лечиќ ослободен од сите обвиненија за силување, Обвинителството го отфрли приговорот на Даниела Штајнфелдм

Српскиот глумец Бранислав Лечиќ е ослободен од сите обвиненија за силување откако заменикот на апелацискиот обвинител го отфрлил приговорот на адвокатот на актерката Даниела Штајнфелдм, пренесуваат …

Бранислав Лечиќ ослободен од сите обвиненија за силување, Обвинителството го отфрли приговорот на Даниела Штајнфелдм Прочитај повеќе »