Пилот преку „Гугл“ ја откри точната локација на исчезнатиот малезиски авион

Пилотот Данијел Бојер тврди дека преку „Гугл мап“ го открил местото на падот на малезискиот авион MH370, кој пред четири години исчезна мистериозно за време …

Пилот преку „Гугл“ ја откри точната локација на исчезнатиот малезиски авион Прочитај повеќе »