(Видео) Даниела Стојковиќ изработува перики за онколошки пациенти: Тешко е да ги убедиш жените дека се убави и без коса кога се соочуваат со болеста

Даниела Стојковиќ веќе неколку години изработува перики за девојки со онколошки проблеми. Идејата за ова не е случајна, оти таа се соочува со алопеција, па …

(Видео) Даниела Стојковиќ изработува перики за онколошки пациенти: Тешко е да ги убедиш жените дека се убави и без коса кога се соочуваат со болеста Прочитај повеќе »