Ја гледаш таа девојка, ќе ми биде жена – ќерката на Данило Лазовиќ за убавите спомени

И по тринаесет години од смртта на легендарниот српски актер Данило Лазовиќ, неговата ќерка Јелена вели дека сеуште и се свежи сеќавањата од убавите спомени …

Ја гледаш таа девојка, ќе ми биде жена – ќерката на Данило Лазовиќ за убавите спомени Прочитај повеќе »