Богаташи ги замрзнале своите тела со надеж во иднина да оживеат, а сега Русинка ги украла од компанијата на нејзиниот екссопруг, каде што биле чувани

Русинката Валерија Удалова (59), заеадно со нејзиниот тим, украла неколку тела на богати лица кои платиле за да бидат замрзнати, со надеж во некоја далечина …

Богаташи ги замрзнале своите тела со надеж во иднина да оживеат, а сега Русинка ги украла од компанијата на нејзиниот екссопруг, каде што биле чувани Прочитај повеќе »