Снимени мистериозни звуци од вселената

Канадски астрономи преку Canadian Hydrogen Intensity Mapping Experiment снимиле мистериозни звуци од вселената, пренесуваат светските медиуми. Науниците за брзите радиобранови велат дека доаѓаат длабоко од …

Снимени мистериозни звуци од вселената Прочитај повеќе »