Сопругот на данската кралица не сака да биде погребан со нејзе поради една работа која крајно го фрустрира

Хенрик никогаш не го криеше нездоволството, поради тоа што не ја стекна титулата крал, и тоа во последните години се повеќе го фрустрираше. Сопругот на …

Сопругот на данската кралица не сака да биде погребан со нејзе поради една работа која крајно го фрустрира Прочитај повеќе »