Голема европска банка испрала преку 150 милијарди долари

Поранешен директор на филијала во „Данске банк“ Хауард Вилкинсон кој наводно открил перење на пари во банката каде работел, сега повторно открива дека голема европска банка …

Голема европска банка испрала преку 150 милијарди долари Прочитај повеќе »