Светот ќе се соочи со недостиг на луѓе, предупредува канадски политолог

Дарел Брикер, канадски политолог, во своето истражување открива дека светот би можел да се соочи со големи проблеми поради недостиг на жени. Тој во својата …

Светот ќе се соочи со недостиг на луѓе, предупредува канадски политолог Прочитај повеќе »