(Видео) Ловец на богатство откри траги од вонземјани во Бермудскиот триаголник

Дарел Миклош, познат ловец на богатство, вели дека открил траги од вонземјани додека пловел во водите на Бермудскиот триаголник. Како што рече за каналот „Дискавери“, …

(Видео) Ловец на богатство откри траги од вонземјани во Бермудскиот триаголник Прочитај повеќе »