Планетата има облик на дијамант

Поборниците на теоријата за тоа дека Земјата е рамна плоча одржаа конференција во Велика Британија и изнесоа необични тези од типот дека гравитацијата не постои. …

Планетата има облик на дијамант Прочитај повеќе »