Дарија Ризова

Актерите Дарја Ризова и Саша Ханџиќ најдобри на Интернационалните театарски средби

Актерите на камерната драма „Нема да биде крај на светот“, Дарија Ризова и Саша Ханџиќ беа наградени на Интернационалните театарски средби во Брчко Дистрикт, БиХ. …

Актерите Дарја Ризова и Саша Ханџиќ најдобри на Интернационалните театарски средби Прочитај повеќе »

Дарија Ризова најдобра актерка на фестивалот „Ристо Шишков“

Дарја Ризова е добитник на наградата најдобра актерка на ФКТ „Ристо Шишков“. Таа ја доби наградата за улогата на Маша во претставата „Нема да биде крај …

Дарија Ризова најдобра актерка на фестивалот „Ристо Шишков“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top