Украински тајни служби кои соработувале со Навални убија руски блогер кој ја поддржувал руската инвазија

Украински тајни служби кои соработувале со Навални убија руски блогер кој ја поддржувал руската инвазија. Ова го тврдат од Рускиот Национален антитерористички комитет, по експлозијата …

Украински тајни служби кои соработувале со Навални убија руски блогер кој ја поддржувал руската инвазија Прочитај повеќе »