„Косоока“ на Дарио и Миг 21 доби маестрална преработка од Театро Бенд

Песната која стана хит и ја одбележи кариерата на пејачот Дарио Панковски и групата Миг 21, „Косоока“ повторно се врати во етерот преку маестралната преработка …

„Косоока“ на Дарио и Миг 21 доби маестрална преработка од Театро Бенд Прочитај повеќе »