Кико и Елена ќе го освојуваат регионот преку „Ѕвездите на Гранд“

Во првиот дел од видеоматеријалот снимен при големата скопска аудиција на „Ѕвездите на Гранд“ јавноста ги запозна новите музичари кои својата среќа ќе ја пробаат …

Кико и Елена ќе го освојуваат регионот преку „Ѕвездите на Гранд“ Прочитај повеќе »