Почина Дарко Арсов, пливачот кој освои злато на Специјалната олимпијада    

Почина Дарко Арсов, кој освои златен медал во пливање на Специјалната олимпијада во 2011 година во Атина. Дарко имаше Даунов синдром, а почина на 37-годишна возраст, …

Почина Дарко Арсов, пливачот кој освои злато на Специјалната олимпијада     Прочитај повеќе »