Зошто пееш на бугарски кога си Македонец, Саша Поповиќ за малку ќе го дисквалификуваше Дарко Ѓорѓески

Првиот човек на „Гранд“, Сашо Поповиќ за малку ќе го дисквалификуваше македонскиот пејач Дарко Ѓорѓески од „Ѕвездите на Гранд“, откако тој настапи со песната „Сен …

Зошто пееш на бугарски кога си Македонец, Саша Поповиќ за малку ќе го дисквалификуваше Дарко Ѓорѓески Прочитај повеќе »