Младиот пејач Дарко Гроздановски ја објави најновата песна „Трач“

Младиот пејач Дарко Гроздановски ја објави најновата песна „Трач“. Тој е авторот, а ги напиша и текстот, музиката и аранжманот. „Се потрудив да направам нешто …

Младиот пејач Дарко Гроздановски ја објави најновата песна „Трач“ Прочитај повеќе »