(Фото) Поради Босанецот Дарко Малиш, сите мислат дека Аркан е жив

Дарко Малиш, роден во Босна, е познат како двојникот на поранешниот српски генерал Жељко Ражнатовиќ – Аркан. Поради сличноста, многумина претпоставувале дека сопругот на српската …

(Фото) Поради Босанецот Дарко Малиш, сите мислат дека Аркан е жив Прочитај повеќе »