(Фото) Ретро со Калиопи и Пачнев на календарот од 1987

Поп-дивата Калиопи и фудбалската легенда Дарко Панчев, на ретро фотографија, од 1987 година. Во времето на нивната најголема популарност. Сликани се пред 31 година за …

(Фото) Ретро со Калиопи и Пачнев на календарот од 1987 Прочитај повеќе »