(Видео) Иран и Америка се имаат договорено, смета аналитичарот Дарко Трифуновиќ

Аналитичарот Дарко Трифуновиќ смета дека американскиот воздушен напад во кој е убиен иранскиот генерал Касем Сулејмани и бомбардирањето на американската база во Ирак, е однапред …

(Видео) Иран и Америка се имаат договорено, смета аналитичарот Дарко Трифуновиќ Прочитај повеќе »