(Видео) Да не беше Дарнела, светот немаше да дознае за убиството на Џорџ Флојд

Седумнаесет годишната Дарнела, е тинејџерката која го снимила убиството на Афроамериканецот Џорџ Флојд. Таа изјавила дека не можела да претпостави дека нејзината снимка ќе се …

(Видео) Да не беше Дарнела, светот немаше да дознае за убиството на Џорџ Флојд Прочитај повеќе »