датум

Американски научници го открија официјалниот датум за крајот на светот!

Американски и британски научници издадоа за Националната академија на науки на САД, официјално соопштение за тоа кога животот на Земјата ќе стане неповолен за човекот …

Американски научници го открија официјалниот датум за крајот на светот! Прочитај повеќе »

Научниците предупредуваат: Втори август е важен датум за човештвото

Човештвото од втори август ќе почне да живее на кредит, со оглед на тоа дека до овој ден ќе ги потрошиме залихите за вода, земјиште …

Научниците предупредуваат: Втори август е важен датум за човештвото Прочитај повеќе »

Scroll to Top