Светски деликатеси на кулинарското шоу во Скопје

На 2 октомври во Скопје започнува кулинарското шоу „Ајс-фестивал 2017“.  Креативен настан кој ќе се одржува во хотелот „Мериот“ и на кој ќе учествуваат готвачи …

Светски деликатеси на кулинарското шоу во Скопје Прочитај повеќе »