(Видео) НБА-кошаркарот Џеди Осман денес ќе се венча во родниот Охрид за да им ја исполни желбата на своите родителите

Џеди Осман, еден од најдобрите турски кошаркари, денес ќе се жени во родниот Охрид со турската актерка Ебру Сахин. Одморот помеѓу двете НБА-сезони ќе го …

(Видео) НБА-кошаркарот Џеди Осман денес ќе се венча во родниот Охрид за да им ја исполни желбата на своите родителите Прочитај повеќе »