(Видео) Руски олигарси и криминалци переле пари со амин на светските западни банки

Руски олигарси и криминалци ги користеле светските банки во големите земји за да ги префрлаат своите пари на Запад, пренесува Би-би-си. Документите што излегоа во …

(Видео) Руски олигарси и криминалци переле пари со амин на светските западни банки Прочитај повеќе »