Американскиот глумец Џеј Пикет, ненадејно починал на снимање

Глумецот Џеј Пикет, познат од серијата General Hospital, ненадејно починал за време на снимањето на неговиот претстоен филм Treasure Valley. Тој починал на 60 години …

Американскиот глумец Џеј Пикет, ненадејно починал на снимање Прочитај повеќе »