По шест години Џеј му прости на Адил што ја претепа ќерка му

Српскиот фолк-пејач Џеј Рамадански вели дека му простл на својот зет Адил Максимовиќ за пробемите кои тој во 2013 година ги имаше со негоата ќерка …

По шест години Џеј му прости на Адил што ја претепа ќерка му Прочитај повеќе »