Уапесена ќерката на Мик Џегер откако нападнала полицајка во ресторан на Ибица

Ќерката на рок пејачот Мик Џегер, Џејд, е уапсена во ресторан по напад на полицаец во ресторан на Ибица. Била уапсена со уште еден маж …

Уапесена ќерката на Мик Џегер откако нападнала полицајка во ресторан на Ибица Прочитај повеќе »