Џејмс Камерон сними нов крај на „Титаник“: Ја тестирав теоријата дали Џек ќе преживее ако се качи на вратата со Роуз

Режисерот Џејмс Камерон ја пресоздаде култната сцена од „Титаник“ во која Џек (Леонардо ди Каприо) умира на крајот на филмот. Во оригиналната сцена, по потонувањето …

Џејмс Камерон сними нов крај на „Титаник“: Ја тестирав теоријата дали Џек ќе преживее ако се качи на вратата со Роуз Прочитај повеќе »