Ѕвездата од „50 нијанси во сиво“ Џејми Дорнан сака да биде новиот Џејмс Бонд, но се плаши како фановите ќе го прифатат

Џејми Дорнан глумецот познат по улогата во „50 нијанси во сиво“ рече дека сака да биде новиот Џејмс Бонд, но и дека се плаши од …

Ѕвездата од „50 нијанси во сиво“ Џејми Дорнан сака да биде новиот Џејмс Бонд, но се плаши како фановите ќе го прифатат Прочитај повеќе »