Десет познати жени кои некогаш биле мажи

Кендис Кејн, Џејми Клејтон, Лаврен Кокс се само некои од имињата од светскиот џет-сет, кои некогаш биле мажи, а  денес работат како глумици и манекенки …

Десет познати жени кои некогаш биле мажи Прочитај повеќе »