Почна најскапото судење во Велика Британија меѓу сопругите на фудбалерите Руни и Варди

Денеска во Велика Британија почна најскапото и најпопуларно судење меѓу сопругите на двете фудбалски ѕвезди Вејн Руни и Џејми Варди. Сопругата на Руни, Колин, ја …

Почна најскапото судење во Велика Британија меѓу сопругите на фудбалерите Руни и Варди Прочитај повеќе »