Вонземјани не шпионираат преку астероиди, тврди познат научник

Вонземјани ги шпионираат луѓето на планетата, тврди американскиот научник Џејмс Бенфорд. Во својот научен труд тој објаснува дека вонземјаните ја набљудуваат планетата преку сонди кои …

Вонземјани не шпионираат преку астероиди, тврди познат научник Прочитај повеќе »