Џејмс Бланд во документарен филм ќе раскаже за периодот додека бил учесник во војната на Косово

Британскиот пејач Џејмс Блант, најпознат по песната „You’re Beautiful“, снима документарен филм за неговиот живот, а во филмот ќе биде прикажан и периодот додека поминал …

Џејмс Бланд во документарен филм ќе раскаже за периодот додека бил учесник во војната на Косово Прочитај повеќе »