Џејмс Франко призна дека бил зависен од секс: Понекогаш не можев да се контролирам

Холивудскиот глумец Џејмс Франко, призна дека порано бил зависен од секс и дека имало моменти кога не можел да се контролира. Тој беше обвинет од …

Џејмс Франко призна дека бил зависен од секс: Понекогаш не можев да се контролирам Прочитај повеќе »