(Видео) Осуденик пред смртна казна ги насмеал новинарите

Ситуацијата во која човек е свесен дека следната реченица ќе му биде последна во животот, сигурно нималку не е пријатна. Човек би очекувал да последните …

(Видео) Осуденик пред смртна казна ги насмеал новинарите Прочитај повеќе »