Британскиот комичар Џејмс Корден го исфрлиле од ресторан во Њујорк затоа што го навредувал персоналот

Британскиот комичар и водител Џејмс Корден (44) бил исфрлен од ресторанот „Балтазар“ во Њујорк, затоа што го навредувал персоналот. Сопственикот на ресторанот Кит Мекнали го …

Британскиот комичар Џејмс Корден го исфрлиле од ресторан во Њујорк затоа што го навредувал персоналот Прочитај повеќе »