(Видео) Лекар не се туширал пет години и објасни зошто е здраво да смрдиш

Лекарот Џејмс Хамблин се нема туширано пет години и објасни зошто е здраво да смрдиш. Докторот кој предава и на „Јејл“, откри дека има пет …

(Видео) Лекар не се туширал пет години и објасни зошто е здраво да смрдиш Прочитај повеќе »