(Видео) Како би изгледал светот кога би пресушиле океаните

Нуачникот на НАСА Џејмс О’Донахју, при обработка на едно видео направено во американската вселенска агенција, од 2008 година, покажа како светот би изгледал кога океаните …

(Видео) Како би изгледал светот кога би пресушиле океаните Прочитај повеќе »