Момче доаѓа од 6491, а заглавил во 2018 година поради дефект на временската машина

Приказната за Џејмс Оливер, кој тврди дека патува низ времето и дека е заглавен во 2018 година, е необична сама по себе, но фактот дека …

Момче доаѓа од 6491, а заглавил во 2018 година поради дефект на временската машина Прочитај повеќе »