Принцот Едвард VIII ја молел својата мајка да не ја објавува неговата абдикација

Британскиот весник „Дејли мејл“ ги објави мрачните тајни на семејството на кралот Џорџ V. Весникот ги објави белешките на авторот Џејмс Пејп Хенси, којшто детално …

Принцот Едвард VIII ја молел својата мајка да не ја објавува неговата абдикација Прочитај повеќе »